Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Her er de viktigste interiørfargene for 2018

De rødbrune nyansene fortsetter sin triumfferd i 2018. Sats på det jordnære: rødbrune, gylne, grønne og blågrønne, med innslag av frisk gul – det er fargene som leder an i det nye året!
De rødbrune nyansene gjorde sitt inntog i fjor. Trenden fortsetter for fullt, varsler global fargesjef i Jotun, Lisbeth Larsen. Det har sine fordeler:– En stor fordel med de jordnære fargene er at de er anvendelige og passer godt til alle interiørstiler.Varmt og trygt

– Den rødbrune fargeskalaen vil følge oss gjennom hele 2018. De rødbrune nyansene skaper trygghet i omgivelsene, tillegg til å være varme og litt rustikke, forklarer Lisbeth Larsen. Terracotta er en av fargene vi vil se mye av i år, hos Jotun i nyansen LADY 2771 Rustikk Terracotta.

saken fortsetter under bildet

Veggfargen LADY 20046 Savanna Sunset fra Jotun er fin i kombinasjon med både sort og hvitt. I rommet bak er den lysere nyansen LADY 20047 Blushing Peach. Alle vegger er malt med, LADY Pure Color; supermatt, perfekt gjengivelse av fargene.

 

Gylne farger er fortsatt favoritter

– Gruppen av gylne nyanser seiler også opp som toppfavoritter i 2018. I løpet av året vil varianter av sennep og okerfarger bli store, spår fargesjefen om farger som vil trekke inn i norske hjem.

– Den rustikke stilen med rødbrune nyanser blir enda vakrere med en supermatt maling, som LADY Pure Color, tipser Larsen.

Den grønne bølgen ruller videre

– Den botaniske trenden med grønne planter og ønsket om å leve nærmere naturen, fortsetter inn i 2018. De grønne og blågrønne nyansene skaper beroligende stemning og påfyll av energi, mener Lisbeth Larsen, om årsaken til at disse fargene er favoritter for året.

Malte arkitektens hus i LADY-farger

De rødbrune nyansene har blant annet fått pryde kjøkken og stue i kjendisarkitekten Jonas Bjerre-Poulsens hjem i Danmark. Se mer på LADY Inspirasjonblogg – http://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/lady-farger-i-arkitektens-danske-villa/.(Flere bilder i denne bloggsaken er tatt av Jotun i arkitektens hjem.)

Styling på alle bilder i denne saken er gjort av Kråkvik & D’Orazio.

Tekst: Mynewsdesk     (Ill/1.sidefoto:Jotun LADY/Dag Nordsveen)


reklame

Utstyr til hus og hage – kvalitet til riktig pris.