Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Älvsbyhus har landets mest fornøyde eneboligkunder

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på KTI. Kundetilfredshetsindeksen måles fra 0 til 100, hvor sistnevnte er best.

Målingen utføres i forbindelse med overlevering av bolig til kunde, og ca. 40 av landets store og små boligbyggere deltar. I undersøkelsen svarer kundene på hvor fornøyde de er totalt sett, i hvor stor grad firmaet har oppfylt forventningene, og hvor nært boligbyggeren er idealet.

Husmodellen Åse fra Älvsbyhus

 

For tre år siden endret Älvsbyhus visjonen;
«Älvsbyhus skal ha de mest fornøyde kundene og være den mest kjente merkevaren i bransjen». Ledelse, salg, fabrikk, bygg og service har systematisk jobbet med dette. Vi har gått fra å være produksjonsorientert til å være mer markedsorientert, sier administrerende direktør Ruben Vea

For Älvsbyhus er kundetilfredshet viktigere enn salgsresultat og økonomisk resultat. Pålitelighet og tydelighet er viktigst for kundene, og dette er også våre hovedfokusområder. Pålitelighet er å holde det man lover. Tydelighet er å kunne si ja eller nei på hyggelig måte.

Vi er veldig stolt av å ha mottatt denne utmerkelsen. Den har en høy markedsverdi i bransjen og stor betydning for alle som jobber i og med Älvsbyhus, sier administrerende direktør Ruben Vea.

Du kan lese mer om Älvsbyhus her

Tekst: Mynewsdesk Foto: Älvsbyhus


reklame

Penger til oppussing, nye møbler, billig bruktbil, refinansiering av kredittkort, refinansiering av boliglån. Nettsiden LANogKORT gir en fin oversikt av noen av tilbudene som ligger ute på nettet.
Alle låneeksemplene er ANNONSER eller LINKER til lånetilbydere. Se  nettsiden LÅNogKORT – HER
Låneeksempel: 65 000 kr o/5 år gir. eff.rente 16,6 % Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730 kr.