Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Ønsker du å ha vegghengt løsning på badet ditt?

65 prosent av nordmenn har fremdeles gulvstående toalett, ifølge en ny undersøkelse. Nå gjør et nytt monteringsstativ fra Gustavsberg det enklere enn noen gang å bytte om til vegghengt løsning.
Til tross for mye fokus på oppussing og bygging av nye baderom de siste årene, er markedet for vegghengte toaletter altså fremdeles stort. I undersøkelsen svarer 1 av 3 nordmenn at de har en vegghengt løsning på badet de bruker mest.– Grunnen til at flere ikke har byttet er nok at prosessen tidligere både har vært tungvint og dyr. Det endrer vi nå på med det nye monteringsstativet Triomont, sier produktsjef David Asmundsson hos Villeroy & Boch Gustavsberg AB.
*Tallene er hentet fra en undersøkelse gjennomført av analyseinstituttet YouGov på vegne av Gustavsberg.
artikkelen fortsetter under bildet

14 cm er alt du trenger

Monteringsstativet Triomont er kun 380 mm bredt og passer derfor de aller fleste bad. Det gjør at du unngår store og kostbare ombygginger.

– Monteringsstativet behøver kun 14 cm dybde fra veggen. Hele installasjonen vil med andre ord ikke kreve mer plass enn et gulvmontert klosett. Det gjør det mulig å få utnyttet hjørner og plassen i små rom på en langt bedre måte, forteller produktsjef David Asmundsson hos Villeroy & Boch Gustavsberg AB.

Triomont passer til samtlige vegghengte toaletter fra både Gustavsberg og Villeroy & Boch med en bolteavstand på 180 eller 230 mm, og oppfyller de strengeste testkrav til belastning på opptil 400 kg.

artikkelen fortsetter under bildet

High-tech på badet

I dagens digitale samfunn står teknologiske løsninger like høyt på prioriteringslisten for badet som lekkert design. Berøringsfrie elementer, som sensorstyrte knapper til vegghengte toaletter, er ikke lenger forbeholdt offentlige miljøer og blir stadig vanligere i hjemmet.

Ifølge produktsjef David Asmundsson fra Gustavsberg, ser man tydelig at teknologien i økende grad får innpass på badet.

– Det var vel bare et tidsspørsmål før man fikk en egen app til toalettet! Med Gustavsbergs Triomont-app kan du endre innstillingene til den sensorstyrte spylingen med mobilen eller nettbrettet. For eksempel slik at trykknappen lyser når du nærmer deg, eller at toalettet spyler automatisk når du fjerner deg. En fantastisk løsning for offentlige miljøer – men også for glemsomme familiemedlemmer der hjemme, sier han.

Beskyttelse mot vannskader

Monteringsstativet leveres med fire veggfester slik at du unngår borehull i gulvet – hvor de fleste vannskader oppstår. Dersom du monterer Triomont bak en ny vegg på et eksisterende bad, er rommet allerede våtromssikret. Der det ikke er våtromssikring, for eksempel på et gjestetoalett, kan du kjøpe med en SafeBag som beskytter mot lekkasje. Vanntilkoplingen til klosettet kan gjøres ovenfra eller fra siden av sisternen og er tilpasset for tilkopling med rør-i-rør-teknikk. Avløpsbendet er enkelt å feste og kan lett vris dersom du ønsker tilkopling til høyre eller venstre for monteringsstativet. Smarte detaljer gjør installasjonen enkel, og sikrer et flott, praktisk og varig resultat for kunden.

artikkelen fortsetter under bildet

Så fint kan du få det.

 

Det presisereres at slike omgjøringer;/installasjoner som beskrives må utføres av godkjente fagfolk:/rørleggere.

Her er link til Gustavsberg

 

Tekst: Mynewsdesk Foto: Mynewsdesk/Gustavsberg


 

Se NyttDomene.no når du trenger en nytt domene.