Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Drømmer du om egen hagestue?

Nå oppgraderes “Drømme” vinterhagestue med unik varmeisolasjon.

Drømme hagestue

Nye Drømme Energi er en vinterhage som kan brukes året rundt.

Både vindu og dører er godt isolert og den kommer med stålplatetak eller tak i kanalplast. Drømme Energi er tidløs og passer til mange typer hus både i Norge og over hele Norden.

«Drømme Energi har et tydelig formspråk med en solid ramme og inndratt tak linje. Ved å fjerne skyvedører i glass og istedet bruke isolerte, bevegelige vinduer og dører samt et annet tak har vi laget en ny og fantastisk vinterhage. Dette er en vinterhage som byr på det beste både ute og inne», sier Thore Fossheim, markedskoordinator for Grønt Fokus.

Den nye vinterhagen har blitt utviklet av arktitektbyrået Griab AB, som har designet en serie lignende produkter fra Grønt Fokus.

«Målet med «Drømme» var å skape en vinterhage som i seg selv oppfattes som en naturlig del av huset. En noe mer nedtonet utforming har bidratt til at vinterhagen kan integreres og passe inn i moderne hus i ulike stilarter som for eks. 70-talls eneboliger», sier Anders Lundin, arkitekt i Griab AB.

Takets innrykkede linje gir inntrykk av et fjærlett tak for å gi fokus på rammer og vinduer. Drømme Energi har energivinduer i treglass, og finnes i ulike farger fra 15,2 til 27,5 kvadratmeter. Prisen for 15,2 kvadratmeter begynner på 89 995 kroner.

 

 

Her kan du be om lån til folket 🙂
Og folket er deg!


Priseks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.