Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Dusjfornøyelse med en ny hansgrohe-favoritt

 

Nå er det nok kanskje flere som vil synge på badet?  Klar design og storslått dusjfornøyelse – det bringer de nye hansgrohe Croma 280 produktene inn i dusjen.

„Feedback fra kundene våre viser at trenden med store hodedusjer og alt-i-ett dusjsystemer, f.eks. de praktiske Showerpipes, fortsatt er aktuell,” forklarer Per Christian Olsen, daglig leder i Hansgrohe Norge. „Med Croma 280 dusjserien utvider vi vårt bestselger-sortiment som har et attraktivt forhold mellom pris og funksjonalitet.”

Kvalitet og dusjfornøyelse

Presise former og klare linjer understreker hansgrohe Croma 280 hodedusjenes høye kvalitet. Designen er skapt av hansgrohes mangeårige partner Phoenix Design. Stråleskiven med en generøs diameter på 280 mm er av metall som er robust og kan tas av i forbindelse med rengjøring. Vanndråpene berikes med luft slik at den fyldige strålen spruter mindre og hyller inn kroppen i varmt velvære. Hodedusjene fås til montering på veggen eller fra taket, og de fås også med den vannsparende EcoSmart-teknologien. Vannforbruket på bare ni liter i minuttet er bare halvparten så stort som ved modellene uten EcoSmart.

 

 
Velvære for huden med den nye dusjserien hansgrohe Croma 280.

Showerpipe: et allsidig talent

hansgrohe Croma Select 280 Showerpipe kombinerer alle deler i ett enkelt system: hodedusj, hånddusj, dusjholder, termostat og slange – en komplett pakke for både nye og renoverte bad. Også her forenes materialer av høy kvalitet med solid håndverk og enkel rengjøring. I et mindre dusjkabinett er det en fordel at hodedusjen er svingbar slik at den kan plasseres midt i kabinettet, selv om Showerpipen må monteres i et hjørne. Den store hodedusjen suppleres av hansgrohe Croma Select S Multi hånddusjen med tre stråletyper som man enkelt skifter imellom ved å trykke på en knapp. Termostatarmaturet hansgrohe Ecostat Comfort gjør det lett å velge den ønskede temperaturen, og skoldesperren forhindrer at man ved et uhell skolder seg på for varmt vann.

Merket hansgrohe

hansgrohe er premium-merket for dusjer, dusjsystemer, bad- og kjøkkenarmaturer i den internasjonale Hansgrohe Group. Med prisbelønte produkter former hansgrohe vannet på kjøkkenet og badet. For her bruker mennesker tid som er særlig viktig for dem – og opplever betydningsfulle øyeblikk med vann. hansgrohe utvikler fremtidens løsninger til disse øyeblikk og forener fremragende design, kvalitet med lang levetid og intelligente funksjoner for den beste komforten. hansgrohe gjør vann til en storslått opplevelse.

Tekst: Mynewsdesk   Foto1:iStockphoto   Foto2: Mynewsdesk 


reklame

Trenger du penger til oppussing eller helt andre ting? se her