Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Hultafors har 240 cm lang meterstokk.

“Det har vært etterspørsel etter en smidig meterstokk tilpasset standardmål på f.eks takhøyde og gipsplater,” sier Per Eriksson, Produktsjef Hultafors.

“Det finnes allerede meterstokker på 3 meter, men mange håndverkere syntes disse er for upraktiske og vanskelige å arbeide effektivt med. Dette er grunnen til at vi nå lanserer en 240 cm lang versjon i et smidig format.”

Denne nye unike meterstokken er basert på Hultafors klassikeren fra 1883, men har blitt ustyrt med to ekstra ledd for å få den 240 cm.

Den originale Hultafors meterstokken, bare lengre.
 

“Den nye modellen har selvfølgelig samme høye kvalitet og egenskaper som originalen,” sier Per Eriksson. “Og akkurat som klassikeren fra 1883 er den produsert i glassbjørk, utstyrt med ledd i svensk stål og har de karakteristiske røde endene. Dette er den første meterstokken tilpasset dagens byggestandarder og den eneste som er 240 cm. Med andre ord; en ny original.”

Fordelen med den nye modellen, i følge Per Eriksson, er at man kan ta mål av f.eks gipsplater og takhøyder uten å måtte flytte meterstokken.  “Vårt hovedmål er å forenkle håndverkeres hverdag. Dersom du skal ta mål på 240 cm trenger du ikke en upraktisk meterstokk på 3 meter. Med vår nye modell kan du ta fulle mål og fortsatt arbeide effektivt.”

Vi her på Bolig24.no tror at mange hobby snekkere blir også glade for denne 2,4 meteren.

Den originale Hultafors meterstokken, bare lengre.

Hultafors Group består av tre produktområder: arbeidstøy og sko under varemerket Snickers Workwear, Toe Guard, Solid Gear og Dunderdon, håndverktøy under varemerket Hultafors og stiger og stillaser som markedsføres under varemerket Wibe Ladders.

Sammen utgjør de Hultafors Group AB med en felles markedsførings- og salgsorganisasjon, som gir bedre kostnadseffektivitet og økt konkurranseevne i distribusjonen.
Gjennom sine ulike varemerker er Hultafors Group representert i 37 land med over 11 000 utsalgssteder.

Tekst:Mynewsdesk Foto:Hultafors Group


reklame:

 

LÅN til FOLKET–  inntil 500.000 kr. kan søkes via nettsiden.
Oppussing, nytt verktøy, materialer, ferie? eller annet man trenger penger til.
Priseks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.
LÅN til FOLKET – lån uten sikkerhet
Klikk her for nettsiden hvor du kan søke eller lese mer.