Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Et fleksibelt forbrukslån fra MOTTY

FlexiLån via Motty gir deg muligheten til å oppfylle alle dine drømmer til en god pris. Selv de minste.

et voksent par kan også ha drømmer

FlexiLån er som navnet sier fleksibelt og enkelt.
Du har en fleksibel nedbetalingsramme på inntil 15 år (ved refinans). Du velger selv hvor mye du vil betale ned hver gang og du har muligheten til å velge flere forskjellige lånemetoder. Alt fra det største FlexiLånet inntil 500.000 kroner, et FlexiMinilån inntil 75.000, og et av FlexiLåns fleksible kredittkort med gode bonusordninger.

FlexiLån er også en av lånesidene som videresender søknaden din til flere forskjellige banker, og siden FlexiLån har avtale med flere av Norges største banker er de et godt og sikkert alternativ for deg som lånetager.

De eneste kravene FlexiLån stiller er at du må være over 23 år og ha en inntekt på over 200.000 kroner i året og ikke må ha registrert inkassokrav på deg. Det er en selvfølge at lånesøkere har inntekt som banken kan sjekke mot ligning.

FlexiMini og FlexiKreditt

De samme kravene stilles ved FlexiMini og FlexiKreditt. Dette lånet har et krav om at du må være over 23 år og ha fast inntekt.
Du har også mulighet til å søke en kreditt med en ramme på inntil 500.000 kroner. Denne kreditten kan du bruke av og betale tilbake på så mye du ønsker og er et kjekt tilskudd til din private økonomi du kan ha om det skulle dukke opp uforutsette utgifter.

Klikk her for å komme til nettsiden til Flexilån/Motty

eller rett her for direktesøknad.

Priseks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.