Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Front Vedlikeholdsmaling. Ett strøk er nok!

Beckers nye fasademaling, Front Vedlikeholdsmaling, er for huseiere som bare ønsker å friske opp fargen på fasaden, alternativt bytte farge. Ett enkelt strøk er nok, noe som innebærer at jobben går enkelt og raskt.
Noen ganger er det ikke nødvendig å gå igjennom alle steg, når man skal male husfasaden – slik som å skrape veggene, grunne og male to toppstrøk. Dette gjelder når fasaden kun behøver en lettere oppfriskning eller om man vil male om bare fordi man ønsker en annen farge på veggene enn den man har fra før.

 

artikkelen fortsetter under bildet

En av fordelene med Beckers’ nye fasademaling, Front Vedlikeholdsmaling, er at ett strøk er tilstrekkelig.

 

Becker’s nye fasademaling Front Vedlikeholdsmaling er laget nettopp for slike anledninger. Den gode dekkevnen er en av de største fordelene, som gjør at ett enkelt strøk er nok. Og, det har også en praktisk fordel – det er tidsbesparende – og fordi ett strøk tørker raskere enn flere strøk, er det mulig å male selv når værprognosene ikke ser helt trygge ut for de neste dagene.

Front Vedlikeholdsmaling er en helt ny type maling laget for trefasader som er tidligere malt med alkyd- eller akrylatmaling, og den kan brekkes i alle Beckers’ utendørsfarger.

For best resultat anbefaler vi å male med en uterull med lang lugg og etterstryke med en fasadepensel som har myke blandingshår – dette for å få en jevn overflate. Front Vedlikeholdsmaling kan også benyttes på vindskier og hjørnebord.

Veiledende utsalgspris for Front Vedlikeholdsmaling 10 liter er 1 799 kroner. Produktene er blant annet tilgjengelige hos Byggmakker, Neumann Bygg og Bauhaus. 

Tekst: Mynewsdesk  Foto: Beckers   (Ill/1.sidefoto:iStockphoto)


reklame


Vurderer du å pusse opp i boligen din, men mangler inspirasjon, så kan du hente tips her på  Bolig24.no  

Om du i tillegg mangler de nødvendige økonomiske midler så er det flere muligheter til tips om lån og økonomi på Motty.no