Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Hva gjør du før du inviterer drømmedama på middag

Du skal til å fyre opp i peisen for å gjøre det enda koseligere, men plutselig forandrer stemningen seg. Hun blir rød i kinnene og vrir seg ukomfortabelt frem og tilbake, mens hun napper og drar i klærne sine.

Når svetten pipler frem på pannen hennes innser du at det er kokende hett på hennes side av rommet – og ikke på en positiv måte!

Hva skjedde?

artikkelen fortsetter under bildet

På din side av rommet er det Flexwatt som regulerer temperaturen, og utenom litt klamme hender har du det akkurat passe varmt.

På hennes side er det vannbåren varme. Idet du reiser deg opp for å skru ned varmen er det for sent.

artikkelen fortsetter under bildet

Det tar nemlig opptil 6 timer å regulere temperaturen med vannbåren varme, og da har daten din for lengst takket for seg.

Med Flexwatt på begge sider av rommet hadde det bare tatt 30 minutter å senke temperaturen, og dere hadde begge hatt det koselig og komfortabelt hele kvelden.

Forklaringen er at Flexwatt varmefolie ligger rett under gulvet ditt, og gjør det raskt og enkelt å regulere varmen i rommet. Varmekabler ligger som regel støpt ned i betong som bruker lang tid på å gi slipp på varmen.

En annen grunn til å velge Flexwatt varmefolie er at du sparer penger. Flexwatt er rimeligere å legge enn vannbåren varme, bruker mindre strøm og koster ingenting å vedlikeholde. Dermed kan du bruke pengene på hyggelige kvelder med god mat og vin i stedet!

Gode grunner til å velge Flexwatt:

-Det tar bare 20-30 minutter å regulere temperaturen.

-Fungerer utmerket med parkett, laminat og tregulv.

-Billig å legge.

-Bruker lite strøm.

-Ingen vedlikeholdskostnader.

-25 års garanti.

Velg Flexwatt varmefolie!

Tekst: Mynewsdesk Foto: Mynewsdesk/Flexwatt   (ill.foto/Facebook:iStockPhoto)

 
Reklame

Er dette noefordeg.no ?