Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Luksusgarderobe på 1 meter

Nyttig nisjeMed smale nisjer og trange områder er det viktig å få maks ut av hver millimeter. Med riktig løsning kan selv små flater gi mye oppbevaringsplass. På bildet er det brukt buksehenger, hyllekurver og skohyller i 45 cm bredde for å lage en smal, men komplett klesoppbevaring på omkring 1 meter.

 

 


Utnytt takhøyden

Selv om bredden på oppbevaringsplassen er smal, så kan du utnytte takhøyden. Sett de tingene du ikke bruker så ofte øverst, på åpne hyller og velg uttrekkbare funksjoner nedover, så har du enkel oversikt og tilgang til alt.

Sko, sko og enda fler sko..

Under ser du våre uttrekkbare skostativ, i 45 cm bredde nederst i systemet. Over dem er det brukt vendbare hyller som du bare hekter på hengeskinnene uten knekter. De finnes i to dybder, slik at skal du oppbevare småbarnssko, så kan du velge de grunneste med kanten vendt ned. Disse er bare 14 cm dype. Den andre vendbare hyllen er 28 cm dyp og kan brukes til voksensko. Øverst er det brukt trådhyller og knekter. Du kan selv justere mellomrommet mellom hyllene etter høyden på skoene.

Ikke verst med plass til 28 par sko på en halvmeter bred vegg!

Tekst:Mynewsdesk/Elfa  Foto: Elfa   Forsidefoto:iStockphoto


 

reklame