Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Norges RÅESTE takstein – også i tofarget drakt

Zanda Arktis er taksteinen som er spesialutviklet for vårt tøffe klima. Denne holder når det stormer som verst. De tofargede variantene har de samme unike egenskapene.Det skal være pent, og det skal være holdbart. Også når vi stadig utsettes for mer ekstremvær og uforutsigbare vintre. Zanda Arktis er utviklet for å tåle det nordiske klima, år etter år etter år.

 

Hvitt hus med rød Zanda Arktis.
Fotograf/kilde Kjell Stenmarch

Zanda Arktis er allerede godt kjent som den råeste taksteinen i markedet, nå lanseres også Zanda Arktis Antikk Rød og Antikk Grå, med de samme sterke egenskapene. Vi kaller Zanda Arktis en liten revolusjon – med en unik produksjonsmetode. Hemmeligheten er kvarts og fargepigmenter som støpes inn i taksteinen før den forsegles med to strøk maling. Med den nye produksjonsmetoden holder overflaten seg ru, uansett hva den utsettes for.

 

Zanda Arktis Antikk Grå

 

Zanda Arktis holder på snøen i opp til 35 graders takvinkel. Dermed reduseres behovet for snøfangere, samtidig som det gir ekstra isolasjon til huset i vinterhalvåret.

Takstein har mange hundre års tradisjoner i Norge, og erfaringer og lang tilstedeværelse har gjort oss til den beste produsenten for det tøffe nordiske klimaet. Med Zanda Arktis har viutviklet en vakker takstein med den sterkeste og mest holdbare overflaten på markedet.

Zanda Arktis Antikk er det naturlige valget for tak som skal kle hus i tradisjonell byggestil. Den er noe av det tryggeste du kan velge når klimaet er som vårt; tøft og ekstremt skiftende. Zanda har 30 års garanti på frostbestandighet, styrke og tetthet.

Fakta om Zanda Arktis:

  • Holder på snøen opp til 35° takvinkel – du slipper snøfangere
  • Bevarer sitt vakre utseende lenger enn noen annen betongtakstein
  • Harmonerer med norske byggetradisjoner
  • Norges sterkeste takstein
  • 30 års garanti på frostbestandighet, styrke og tetthet

Tekst/foto:Mynewsdesk/Zanda/Kjell Stenmarch


 

reklame

Lån til oppussing, møbler og annet inventar? Klikk her