Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

NYTT LIV TIL GULNET PANEL

Si farvel til gulnede vegger og tak – JOTUN Panellakk gjør det enkelt å gi gammelt, behandlet treverk et vakkert og tidsriktig utseende.

Stadig flere ønsker å ta vare på eldre, naturlig treverk, men ingen ønsker seg gulnet og misfarget panel. JOTUN Panellakk gjør det enkelt å fornye rommene både på hytta og hjemme, og resultatene er akkurat som vi ønsker – et lunt interiør med naturlige nyanser.

Viktig forarbeid

JOTUN Panellakk er utviklet for å gi et fornyet og tidsriktig uttrykk til eldre, gulnet trepanel. Ubehandlet tre renses grundig med JOTUN Spesialrensgulnet panel. Er vegger og tak tidligere behandlet med panellakk, olje, voks eller lignende, bør det få en omgang med JOTUN Spesialvask før maling. Bruk ikke JOTUN Spesialrens på behandlet panel, det kan gi reaksjoner som forringer resultatet.

JOTUN Spesialvask frigjør underlaget for gammelt støv og smuss, mens JOTUN Spesialrens effektivt renser og lysner panelet. Samtidig åpnes porene i treverket før ny behandling. Dette gir det beste underlaget for et jevnt og varig resultat, der JOTUN Panellakk gir vegger og tak en perfekt fargesetting som fremhever strukturen i treet.

 

Foto: Dag Norsveen – JOTUN Panellakk farge 900022 Dempet Grå

Matt og transparent

JOTUN Panellakk har gode påføringsegenskaper for et jevnt og vakkert resultat. Den er enkel å stryke på uten drypp og søl, og tørker raskt slik at to strøk kan påføres samme dag, hvis det er ønskelig. Panellakken inneholder lysfilter som reduserer gulning, og treverket fremstår med et nydelig matt og transparent utseende.

Med hele 11 nye farger er utgangspunktet for personlig fornyelse av gammelt treverk det aller beste. JOTUN Panellakk gjør det enkelt å løfte interiøret både hjemme og på hytta etter dagens transparente trender, og fargemulighetene spenner fra de lyseste hvite til de dypere grå, brune og sorte. JOTUN Panellakk velger du for et naturlig interiør i vakre fargenyanser.

Slik får du best resultat med JOTUN Panellakk

  • Gulnet panel vaskes med JOTUN Spesialrens gulnet panel før JOTUN Panellakk påføres i ett eller to strøk.
  • Tidligere behandlet panel vaskes med JOTUN Spesialvask før maling før JOTUN Panellakk påføres i ett eller to strøk.

 


 

OM JOTUN

Jotun en av verdens ledende produsenter av dekorative malinger, skips- og industrimalinger og pulverlakker. Konsernet har 64 selskaper og 37 produksjonsanlegg fordelt på alle kontinent. Jotuns produkter er tilgjengelig i mer enn 100 land.

Jotuns visjon er å verne verdier, gjennom utvikling, produksjon, salg av produkter og tjenester som møter krav til kostnadseffektivitet, miljø og kvalitet.

LADY INTERIØRMALING

LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene.

LADY har et bredt spekter av høykvalitetsmaling til ulike bruksområder som vegg, tak, panel, listverk, møbler og baderom.


reklame