Tips, pressemeldinger, nyheter, morsomheter!

Slik kan du gjøre huset til et smarthus.

Ingen mer leting etter fjernkontroller du har lagt ifra deg på de merkeligste steder.

Telefonen har du med deg stort sett over alt, og med den kan du faktisk sitte i sofaen og rulle ned screensene i stua, slik at solen ikke treffer fotballfesten på TVn. Eller hva med å skru på kaffetrakteren fra badet med telefonen – slik at du kan gå rett ut fra dusjen til morgen kaffen, rykende fersk på kjøkkenet – uten at du må sette en fot på kjøkkenet før turen på badet?

Forutseende teknologi

Vi kan være utrolig takknemlig for at noen, faktisk for flere år siden, forutsa at mobilen kom til å være med oss over alt. Utviklingen av automatiserte og smarte hjem har nemlig blitt noe helt annet etter vi har kunnet legge fra oss de klassiske fjernkontrollene og ta kontrollen med én dings – den samme dingsen vi uansett har med oss ut døren på jobb, i butikken eller på ferie.

Aldri mer søkkvåte uteputer eller fyring for kråkene

De fleste kjenner igjen den lett svette følelsen av å ha gått fra uteputene på terrassen og reist på jobb eller til butikken, for å så registrere at regnet begynner å hølje ned. Du kan enten stresse hjem og prøve å redde uteputene dine – eller du kan, ved hjelp et par trykk på mobilen, kjøre ut markisen over utemøblene dine. Eller: reist på ferie og glemt å skru ned varmen i huset? Skru den ned med mobilen og slipp å fyre for kråkene. Smart+

Mobil eller fjernkontroll

Fasadeprodukter leverer automatisering på ulike nivåer. Du kan samle alle automatiserte produkter i huset ditt i én boks og styre dem samlet med én klassisk fjernkontroll, eller, med vårt mest avanserte system, koble alle elementer i huset du ønsker automatisert til boksen, for å så rett og slett styre hjemmet ditt fra en app på mobiltelefonen!

Hør med en selger i Fasadeprodukter om mulighetene. Somfy-systemet leverer teknologi i ulike prisklasser som tar huset fra analogt, til automatisert. Ganske enkelt egentlig.

Tekst:Mynewsdesk  Foto: Mynewsdesk   Forsidefoto:iStockphoto


reklame

Noe du trenger til huset?
Det meste til huset koster penger.
Her kan du lese mer om å låne penger uten sikkerhet, klikk her.